BOOK OS TIL DIT NÆSTE EVENT

UglernesVerden bringer også ugleoplevelser ud af huset. Normalt kommer vi med 4 til 6 ugler og starter med at holde et fordrag på op til en time eller en den tid i ønsker det skal tage derefter er det muligt for gæster eller besøgende at komme til at holde en ugle eller 2. Varighed mellem 1 time til 3 timer.

Vi kommer også gerne ud til:
Skoler og børnehaver, Plejehjem, Historiske markeder, Foto session, Musikvideoer, Spillefilm, Teater, Fødselsdage, Konfirmation, Bryllup, Firma- og privatarrangement.

Priser

Vi tilrettelægger vores besøg hos jer efter ønsker og behov, så  prisen kan variere fra event til event. Ring til os, så finder vi en god pris.

KØB ET GAVEKORT

Med et gavekort til UglernesVerden kan du give en unik oplevelse i Fødseldags-, Bryllups-, eller Takkegave.

UglernesVerden

Ugler
0
Uglearter
0
Fremvisningsugler
0
Avlspar
0
Høg
Udtalelser

Hvad siger i om UglernesVerden

Utrolig sjov oplevelse at komme så tæt på uglerne og gå en tur med dem. Meget vidende guides - gode til at formidle og få både børn og voksne med. Kan varmt anbefales

Karen Rahbek

Fantastisk formidling om ugler. Kan varmt anbefales for både børn og voksne.

Morten Faurby Østergaard

Det var ultimativt den største oplevelse nogensinde. Et fantastisk sted med de skønneste ugler og fugle. At opleve dem så tæt på mens Henrik fortæller om dyrene er virkeligt noget alle bør prøve. Så det er helt klart en oplevelse der bør prøves.

Anne Erbs

En unik oplevelse med Uglerne og høghen Herdis.

David Nordby