Dansk navn: Harris høg, brunskuldret våge.
Latinsk navn: Parabuteo unicinctus.
Størrelse: Vingefang 90 – 120 cm.
Vægt: 550 – 1200 gram, hunnerne er størst.Udbredelse: Syd og Mellemamerika.
Biotop/levested: Områder med meget lidt bevoksning.Føde: Harris høgen er på ingen måde kræsen. Den tager alt i leddyr, fugle og pattedyr.
Formering: Hunnen lægger 3 til 5 æg som både hunnen og hannen ruger. Ungerne klækker efter cirka 30 dage. Det sker ofte at harrishøgen får to kuld pr år. I dette tilfælde hjælper de gamle unger med at opfostre de nye.
Vidste du, at Harrishøgen ikke er solitær ligesom andre rovfugle? Den kan faktisk leve i familieflokke på optil 20 individer, hvor de jager sammen som gruppe.
Udbredelse
Weekend, skoleferier og højsæson (15/6 - 15/8)
Umiddelbart efter ugletur
Alle Bookinger er private, så i vil ikke blive sammensat med andre grupper.