EN TUR I SKOVEN MED EN UGLE PÅ ARMEN

Vi inviterer jer til vores unikke og fantastiske ugleture, der varer omkring 2 1/2 time. Turen starter i haven, hvor vi gennemgår alle vores ugler for jer. Vi vil dele viden om ugler generelt, deres sanser og evner, og fortælle om hver enkelt af vores uglearter. Vi har 27 ugler – 13 forskellige arter – og når vi har set dem alle, kan I vælge en af vores 9 tamme ugler til en unik tur i skoven, hvor I kan have uglen siddende på armen. Haveugleturen er velegnet til jer med meget små børn og til jer med begrænset mobilitet. Her kan I fortsat lære om alle vores ugler, vælge jeres favorit tamme ugle til en personlig oplevelse, og det hele foregår i haven. Varigheden af dette arrangement er ligeledes 2 1/2 time.
Alle Bookinger er private, så i vil ikke blive sammensat med andre grupper.

KØB ET GAVEKORT

Med et gavekort til UglernesVerden kan du give en unik oplevelse i Fødseldags-, Bryllups-, eller Takkegave.

UglernesVerden

Ugler
0
Uglearter
0
Fremvisningsugler
0
Avlspar
0
Høg
Udtalelser

Hvad siger i om UglernesVerden

Utrolig sjov oplevelse at komme så tæt på uglerne og gå en tur med dem. Meget vidende guides - gode til at formidle og få både børn og voksne med. Kan varmt anbefales

Karen Rahbek

Fantastisk formidling om ugler. Kan varmt anbefales for både børn og voksne.

Morten Faurby Østergaard

Det var ultimativt den største oplevelse nogensinde. Et fantastisk sted med de skønneste ugler og fugle. At opleve dem så tæt på mens Henrik fortæller om dyrene er virkeligt noget alle bør prøve. Så det er helt klart en oplevelse der bør prøves.

Anne Erbs

En unik oplevelse med Uglerne og høghen Herdis.

David Nordby