Om UglernesVerden

UglernesVerden drives som hobbyvirksomhed af Henrik Christensen og hans team af frivillige/medhjælpere. Vi har eksisteret siden 2018, men Henrik har arbejdet dedikeret med ugler siden 2011. I UglernesVerden bor der 27 fugle, fordelt på 13 forskellige arter, og af dem har Henrik og et par af de frivillige præget de 9 af uglerne, siden de kom ud af æggene. De er derfor tamme fremvisningsugler, og det er disse, vi tager med på tur i skoven. De øvrige er avlsugler, og vi er meget omhyggelige med, at vores unger kun kommer til mennesker, der er ansvarlige og har nok viden om, hvordan man holder ugle. Vi brænder for at vise jer vores glæde over uglerne samtidig med, at vi formidler en masse viden om ugler og natur i det hele taget. Det glæder os og gør os stolte, at vi når ud til alle aldersgrupper, både via vores mange besøgende i UglernesVerden, som ligger idyllisk i en mindre skov omgivet af marker, ikke langt fra Bogense, men også via vores store fomidlingsarbejde rundt i landet.

Henrik Christensen

Jeg har altid haft med dyr at gøre. Som helt ung arbejdede jeg i landbruget, og har siden haft hunde, katte og en enkelt papegøje om benene. Min interesse for – og arbejde med ugler begyndte for 12 år siden, og det har udviklet sig til at være min store passion. Jeg holder rigtig meget af alle mine dyr og har den grundindstilling, at da det er mig, der har valgt dem og ikke omvendt, er det min opgave at sikre deres trivsel på alle måder. Jeg er autodidakt, men har gennem alle 12 år haft erfarne personer i såvel ind- som udland at støtte mig til, lære af og sparre med.

Frivillige

UglerneVerden har 7 frivillige/medhjælpere tilknyttet, hvoraf de tre er biologer, der har været en del af stedet i 5 år. Andre tre er en familie, der selv holder ugler og vores sidst tilkomne har stor interesse for ugler og kommunikation. De frivillige er en vigtig del af UglernesVerden; de deltager både i praktisk arbejde og de mest rutinerede også i formidlingsarbejdet.Brænder du for ugler og rovfugle, så kontakt os og hør om mulighederne for at blive en del af vores fantastiske team.

Interview med Lokal Tv Fyn

Se med når jeg fortæller om uglerne og alle de frivillige.

Frivilligt arbejde & Velgørenhed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus

KØB ET GAVEKORT

Med et gavekort til UglernesVerden kan du give en unik oplevelse i Fødseldags-, Bryllups-, eller Takkegave.

UglernesVerden

Ugler
0
Uglearter
0
Fremvisningsugler
0
Avlspar
0
Høg
Udtalelser

Hvad siger i om UglernesVerden

Utrolig sjov oplevelse at komme så tæt på uglerne og gå en tur med dem. Meget vidende guides - gode til at formidle og få både børn og voksne med. Kan varmt anbefales

Karen Rahbek

Fantastisk formidling om ugler. Kan varmt anbefales for både børn og voksne.

Morten Faurby Østergaard

Det var ultimativt den største oplevelse nogensinde. Et fantastisk sted med de skønneste ugler og fugle. At opleve dem så tæt på mens Henrik fortæller om dyrene er virkeligt noget alle bør prøve. Så det er helt klart en oplevelse der bør prøves.

Anne Erbs

En unik oplevelse med Uglerne og høghen Herdis.

David Nordby